Magazin > VIP
45 ogledov

"Bilo je kratko, ampak sladko"

Erika Mubi, Damijan Smolak Osebni arhiv
Erika Mubi in Damijan Smolak, ki sta se zaljubila v resničnostnem šovu Ljubezen na seniku, sta se prvič odpravila na dopust sama.

Erika Mubi in Damijan Smolak, ki sta se našla v resničnostni oddaji Ljubezen na seniku, sta si pred kratkim privoščila dvodnevni oddih na Dolenjskem, kamor sta se prvič odpravila sama – brez kamer. Erika ima namreč v bližini gradu Mokrice družinski vikend. "Dejansko še nisva bila na dopustu brez kamer in ekipe, zato je bil skrajni čas, da se nekam odpraviva, kjer sva lahko vsaj dva dni sama," nam je zaupala. Oddih je bil sicer mišljen kot nagrada za pridno študentko, vmes pa sta si bodoča zakonca privoščila tudi namakanje v hotelu v Dobovi. "Na začetku leta mi je Damijan obljubil, da greva v toplice, če mi uspe narediti vse preostale izpite na faksu. In je uspelo."

"Bilo je kratko, a sladko," je o njunem dvodnevnem oddihu še povedala Erika in dodala, da je bil to verjetno njun zadnji dopust pred poročnim potovanjem septembra.

 

Komentarjev 1
  • dd 11:18 14.marec 2012.

    Ubogi Damjan. Si je izbral hudička v angelčkovi preobleki. Se še sedaj močno spomnim, kako se je lotila kar sama "skenclat" in očrnit vse ostale kandidatke.