Magazin > VIP
92 ogledov

Bilo je nekoč: Cel cirkus v izločitveni oddaji

bilo je nekoč Saša Despot
Tokrat so se na forumu soočili fantje, ki so ga prejšnji teden tako ali drugače lomili.

Tokratni forum je ponudil pestro dogajanje in nekaj nepričakovanih preobratov. V prvi obračun sta morala Blaž in Adis, saj sta bila kaznovana za spor, kjer so padale neprimerne besede, prišlo pa je tudi do prerivanja. Takšno obnašanje je namreč strogo prepovedano. Na ta način je bila Breda odrešena boja za obstanek, čeprav je bila po porazu pri tedenski obrti kot prva določena za turnir v forumu.

V težki borbi je nekoliko več spretnosti pokazal Adis in Blaž je bil prepričan, da že drugič zapušča igro, a zgodil se je še en preobrat. Tudi dva druga vajenca sta namreč kršila stroga pravila, saj sta stopila v delavnico nasprotne ekipe. Zato sta tudi Milan in David morala v kazenski obračun, kjer je slavil David. V tretjem krogu sta se tako borila Blaž in Milan, šov pa je moral zapustiti slednji.

Bo župan s kazenskimi obračuni dokončno ukrotil vedno bolj neposlušne tekmovalce?

Komentarjev 1
  • YASSIR 10:21 09.april 2016.

    Adisa bi morali v skladu s pravili izkjučiti ker je fizično nasilje prepovedano.Andrej je moral zaustiti šov ker je za bundo prijel Kavčiča pa so ga izkjučili.Hvala bogu da ne gledam več teh šovov pa tudi ...prikaži več Planet TV ne bo več dolgo obstajal ker kdo bo pa vsako leto 10 mio EUR izgube pokrival tudi davkoplačealci nsmo tak vsekani