Magazin
101 ogledov

Bilo je nekoč: Zmagal Niki!

bilo je nekoč
1/13
Planet TV
Zmagovalec šova Bilo je nekoč je Niki! Gledalci smo videli le dve igri.

breda | Avtor: Planet TV Planet TV
Po Big Brotherju, ki ga je bilo konec včeraj, se je na Planet TV končal še šov Bilo je nekoč. Tekmovalo je 18 kandidatov, v finale pa so se uvrstili Niki, Emanuela, Adis in Breda.

V prvi nalogi so morali kandidati pokazati spretnost in močne živce. Prvi je zidake varno na drugo stran na nestabilno desko prinesel Niki, druga je bila Emanuela, tretji pa Adis, kar pomeni, da je iz igre pra izpadla Breda, ki je bila vidno razočarana. Povedala je, da so jo izdali živci.

Nato so odprli telefonske linije. Gledalci so odločali o superfinalistih. To sta postala Niki in Adis.

Niki začel z neverjetno zmago!

Med prvim dvobojem sta tekmovalca čepela v kletki in iskala ključ, ki jima je odprl vrata. Prvi je bil Adis, ki je moral nato z droga en za drugim odvrteti tri diske, in to s celim telesom, kar pomeni, da se mu je pošteno vrtelo, ko je disk nesel na drugi konec dvorane. Niki je imel velike težave, saj nikakor ni našel pravega ključa. Kljub temu ni obupal in Adisa, ki je imel neverjetno prednost, dohitel. Sledila je matematična naloga, pri kateri je bil hitrejši Niki.

Denis Toplak je v studiu oddaje Brez cenzure pripomnil, da je Niki, ko je odvrtel en disk, drugega zasukal z roko in si prihranil kar nekaj krogov ... Je bilo to dovoljeno? Pozanimali smo se pri producentih šova. Za Žurnal24 so povedali, da so to nepravilnost opazili, a ker naj bi diske z roko vrtela oba, Nikiju zmage niso odvzeli.

Pri drugi nalogi sta morala tekmovalca hoditi po valjih, ki sta jih sproti postavljala pred sabo. Na mizi na drugem koncu dvorane sta morala nato prižgati baklo in se vrniti na startni položaj ter tam prižgati vrvico. Prvi je bil spet Niki in postal zmagovalec šova.

Padale težke besede ...

V dvorani je bilo sicer precej burno. Padale so težke besede. Emanueli so očitali, da se je zvito prilizovala tistim, ki so jo spravljali iz kroga v krog. "V življenju moraš imeti srečo, Emanuela jo ima," je povedal Milan. Mnogi so se strinjali, da bi moral namesto nje in Adisa v finalu sedeti Gvido. Daša je Adisa napadla, da je trdil, da ga je osvajala. "Lepo te prosim, lahko bi mi bil sin," je izjavila.

Zanimiv je bil tudi dvoboj med gledalcem Bojanom, ki si je za nasprotnika izbral Gvida, ker je menil, da je najmočnejši. Dvobojevalca sta stala na deblu in se s palicami "pretepala“. Gvido je bil za Bojana premočan in si z zmago prislužil 500 evrov.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.