Magazin > VIP
38514 ogledov

Bine Volčič pokazal svoja otroka

bine volčič joonglaa
Kako sta že velika.

Chef Bine Volčič, žirant našega MasterChefa in lastnik bistroja Monstera, je na Instragramu objavil fotografijo svojih otrok, 9-letne Tajde in dve leti starejšega Vaneta.

Ali tudi Vaneta zanima kuhinja, ni znano, je pa očetovo ljubezen do priprav hrane podedovala Tajda. Bine je aprila objavil video, v katerem je deklica pekla kruh z drožmi. Tajda je bila pri teh tako suverena in spretna, da je Vine zapisal, da je dobil konkurenco.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bine Volcic (@binevolcic)

Volčič se sicer tako kot vsi gostinci bori za preživetje. Pred kratkim je za naš portal povedal, da tudi njegovemu bistroju korona ne prizanaša, a so se znašli. "Dobro smo se znašli in smo zadovoljni. Ponujamo vikend pakete, to je večerja za 2 do 4 osebe, ki si jo stranke doma do konca pripravijo po naših navodilih oziroma pogrejejo. Glavno jed in toplo predjed dokončaš sam. To ponudbo imamo čez cel teden, a največ jo naročajo ob vikendih. Poleg tega se lahko pri nas obroke naroči tudi preko Ehrane in Wolta, tako da delamo še naprej," pravi Bine, ki pa je ob začetku prvega vala vseeno bil prisiljen odpuščati.

Komentarjev 2
  • mitja20 19:08 13.januar 2021.

    Hohštapler,samoreklamer,

  • gregor51 08:21 13.januar 2021.

    Tajda je bila pri teh tako suverena in spretna, da je Vine zapisal, dej pisunka vsaj preberi kar skropucaš skupaj preden objaviš