Magazin > VIP
280 ogledov

Bitka med Anđo Marić in možem se nadaljuje

Anđa Marić Primož Dolničar Pixsell
Hrvaška pevka Anđa Marić in njen mož Primož Dolničar se na sodišču še naprej bojujeta za skrbništvo devetletnega sina Gašperja. Primož Anđo obtožuje, da ga strada.

V začetku tedna sta se Anđa in Primož spet srečala na sodišču v Ljubljani. Sodnik je zaključil, da bo za devetletnega Gašperja najbolje, če bo živel pri očetu, poroča hrvaški spletni portal Vecernji.hr. Dodal je, da se strinja, da Gašper še naprej en teden preživlja pri mami, en teden pa pri očetu. Je pa sodnik ignoriral Gašperjevo željo, da bi živel pri mami, saj meni, da pevka slabo vpliva nanj. Anđa se je na to odločitev sodnika že pritožila.

Hoče polno skrbništvo

Medtem pa ji je bivši mož odgovoril s prošnjo za polno skrbništvo, saj meni, da Anđa ni dobra mati. "Primož ji zameri, ker Gašperju ne daje dovolj za jesti in je podhranjen. Moti ga tudi to, da v kolumnah piše o njunem zakonu," je za omenjeni portal povedala Anđina odvetnica Tina Šnajder Paunović. Dodala je, da pevka ne razmišlja o selitvi v Zagreb, saj hoče, da je Gašper blizu svojega očeta. Sodna bitka zanj sicer traja že leto in pol.

Anđa in Primož sta bila skupaj deset let, nato pa sta se razšla, ker jo je Primož prevaral z njeno prijateljico Nino Mlačnik. Po besedah Anđe naj bi ji Primož celo pokazal videoposnetek seksa z Nino, ki sta ga posnela v njuni zakonski postelji. Glasbenica pravi, da ji je Primož celo predlagal, da bi z Nino živeli skupaj, a ga je zavrnila. Primož je z Nino pozneje dobil sina.

Komentarjev 1
  • primorka 22:38 27.februar 2013.

    Njen mož je pa res "vzor." Sodniki pa taki, da je joj. Sodijo po zakonih, ki se jih sproti izmišljajo. Oni imajo to pravico.