Magazin
64 ogledov

Bitka parov: Eden od tekmovalcev padel na kolena!

tanja,aleš POP-TV-2
Danes najbolj romantična epizoda sezone!

Resničnostni šov Bitka parov drvi proti velikemu finalu, iz katerega bo zmagovalec odnesel zajeten kupček denarja, ki pa z vsako zmago še vedno raste. Pari imajo na svojih računih že prek 40.000 evrov, a jih čakajo še tri oddaje. V prejšnji oddaji so se že malce bolj opogumili in stavili večje vsote denarja, saj so vsi stavili več kot 4000 evrov. Razen Aleša in Tanje, kjer slednji ni uspelo opraviti naloge, so zneske vsi podvojili, onadva pa sta se z 800 evri, ki sta ju na koncu z uspešno opravljeno Alešovo nalogo podvojila, znašla na repu lestvice in zato sta tudi nominirana.

V današnji oddaji se bo en par poslovil, a bolj kot zaradi slovesa, si bomo to epizodo zapomnili po zaroki. Eden od tekmovalcev se je odločil, da bo svojo drago zaročil kar pred televizijskimi kamerami. Na POP TV nam še niso želeli razkriti, kdo je pokleknil, a nam je svoje pogled na zaroko, ki je tudi njemu malce orosila oči, zaupal voditelj Klemen Bučan: "Ko smo izvedeli, da želi tekmovalec zaprositi svojo drago, smo bili kar malo presenečeni, saj očitno tudi on tega ni načrtoval, saj bi s seboj imel prstan. Ker ga ni imel, sva z maskerko Laro prosto popoldne izkoristila za obisk mesta, kjer sva "sponzorirala" zaroko in kupovala prstan. Bilo je kar hecno, ko je Lara pomerjala in sem jaz komentiral, saj so prodajalci verjetno mislili, da bom jaz zaročil njo in da sem kar škrt, saj je bil proračun za prstan 10 evrov. Ko je prišlo do trenutka zaroke, je bilo kljub kameram in temu, da smo nekateri vedeli, da se bo to zgodilo, zelo čustveno. Čeprav je bil tudi zame trenutek zelo čustven, nisem jokal tako kot večina, tudi za kamerami, sem pa vseeno malo začutil v želodcu ta trenutek, ki je bil lep. Love is in the air."

Tekmovalka je menda rekla privolila v poroko, katera je to bila, pa bomo videli nocoj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.