Magazin
52 ogledov

Bitka parov: "V njej je bila takšna radost, da je to bolano"

bitka parov
1/5
POP-TV-2
Na vročih stolih so tokrat sedeli Lia in Aljoša ter Jasmina in Uroš.

Petkova igra, ki je odločala o tem, kdo bo poleg Jasmine in Uroša sedel na vročih stolih, je zaostrila odnose. Nominacijo sta pričakovala Tanja in Aleš, na koncu pa sta bila nominirana Lia in Aljoša. To so v izzivu, pri katerem so tekmovalci vodo nalivali v posodo tistega para, ki ga želijo videti na nominacijah, odločili ostali kandidati. Lia je bila zaradi te odločitve zelo prizadeta, čeprav je pozneje izjavila, da ji je vseeno, če ju ostali marajo ali ne.

Tanja je bila dejstva, da sta ušla vročemu stolu, več kot vesela. "Vzkliknila sem zato, ker sem bila vesela, da nisva midva na vročem stolu, in presenečena, da smo vsi zlivali v eno posodo. Nisem bila privoščljiva, ampak sem bila vesela za naju,“ je povedala. Jasmina je bila nad njenim veseljem zgrožena: "Njunega poraza se je najbolj razveselila Tanja. Vriskala je, ploskala. V njej je bila takšna radost, da je to bolano.“

"V tem izzivu so padle maske, pokazali so se pravi obrazi, privrela so čustva in naredili so se pakti. To je bilo tudi bistvo tega izziva,“ je povedal Klemen, voditelj šova, in tekmovalce šokiral z odločitvijo, da tokrat domov ne bo odšel nihče.

Aljoša je naprej komentiral Tanjo in Aleša, saj edina nista ploskala, ko je Klemen naznanil preobrat: "Opazila sva, da se samo Tanja in Aleš nista nasmejala, kar pa naju ni presenetilo, ker se pač njun plan ni uresničil.“ Aleš je nato iskreno priznal, da mu razplet ni bil všeč.

Komentarjev 1