Magazin > VIP
249 ogledov

Bitka za lepotni naziv napeta do konca

Mister Slovenije 2012
1/21
Miha Bužga
Najlepša Slovenca sta postala Dolenjca Marko Šobot in Matjaž Kumelj.

Na večeru moške lepote Mister Slovenije 2012, ki se je odvijal v ljubljanskem klubu Cirkus, se je predstavilo deset postavnih finalistov, med katerimi pa je bilo mesta le za dva lepotna naziva. Strokovno komisijo sta tako v štirih izhodih najbolj očarala dva Novomeščana, in sicer je lepotno krono mistra Slovenije 2012 za mistra international osvojil Marko Šobot, drugi naziv pa je pripadel 25-letnemu Matjažu Kumlju, ki je postal novi mister Slovenije 2012 za mistra universe. Novoizvoljena lepotca sta prejela številne praktične nagrade, najbolj pa se veselita udeležbe na svetovnem lepotnem tekmovanju - prvo čaka Marka, ki bo že novembra odpotoval na Tajsko.

Komisijo so poleg predsedujoče modne novinarke Manje Plešnar sestavljali še lanskoletna mistra Žan Cvet in Miha Dragoš, fotografinja Ana Gregorič, judoist Sašo Jereb, predstavnik in lastnik Imperial Travel in Imperial Hair Matej Velenčič, predstavnica Proteini.si Tamara Smonker, predstavnica radia Aktual Sabina Perše, novinar in pevec Tomaž Mihelič, nekdanja miss universe Anamarija Avbelj in miss Malezije Suzenne Loh, ki se je dogodka udeležila kot častna gostja večera. Prireditev je povezovala Pia Pustovrh, ki je večer prav gotovo popestrila tudi s svojim spreminjajočim se videzom. Popestrili pa so ga tudi Alex Volasko, Christine in Game Over, plesalci Filip in Dominas ter Nika in Gašper ter stand up komik Ranko Babič s svojimi vmesnimi točkami.

V galeriji zgoraj si lahko pogledate nekaj utrinkov s finalnega izbora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.