Magazin > VIP
31 ogledov

Bivša o Heidijinem novem fantu

liliana nova Profimedias
Liliana Nova je razložila, zakaj starejše ženske padajo na Vita Schnabla.

heidi klum vito schnabel | Avtor: Profimedias Profimedias
Kot je znano, se je nemška manekenka Heidi Klum zagrela za trgovca z umetninami Vita Schnabla, ki je 13 let mlajši od nje in znan po tem, da obožuje zrelejše ženske. Vito je med drugim v postelji grel že Demi Moore, Elle Macpherson in Liv Tyler. Eno izmed redkih mladih deklet, ki je osvojilo srce postavnega Newyorčana, je Nemka Liliana Nova, ki je bila nekoč poročena z nemškim nogometašem Lotharjem Matthäusom.

26-letnica in Schnabel sta bila kar nekaj mesecev par. Nemški mediji so namigovali, da je Vito Liliano s Heidi prevaral, a lepotička trdi, da ni tako. "Nisva bila več skupaj. Kljub temu me je poklical in mi rekel, da se morava pogovoriti," je povedala mladenka, ki se je z Vitom naslednji dan udeležila neke rojstnodnevne zabave, na katero je Vito povabil tudi Klumovo. "Vse je bilo v redu, le Vito se je obnašal nenavadno /.../ Takrat nisem vedela, da sta skupaj."

Da se je med Vitom in Heidi takrat že nekaj pletlo, jo je presenetilo. Le nekaj ur pred omenjeno zabavo naj bi se namreč Schnabel v postelji zabaval z Liliano.

Liliana sicer ne verjame, da bo Vitova nova ljubezen dolgo trajala. "Ženske, ki so uspešne in seksi, moške privlačijo. Heidi je trofeja," meni Liliana. In zakaj se je Heidi zagledala v Vita? "Gre za mešanico mladosti, navihanosti in inteligence," je prepričana 26-letnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.