Magazin > VIP
35 ogledov

Bivša varuška razkriva skrivnosti Kardashianovih

Kardashian Kris Kim Khloe Kourtney FameFlynet
Nekdanja varuška, ki je pet let skrbela za štiri Kardashianove otroke, Kourtney, Kim, Khloe in Roba, je izdala knjigo, v kateri razkriva nove podrobnosti o najslavnejši ameriški družini.

Pam Behan je bila pri Kardashianovih kot varuška zaposlena od leta 1991 do 1996. Zdaj, 17 let kasneje, ko je družina na vrhuncu slave, pa se je odločila o njih izdati knjigo z naslovom Malibu Nanny: Adventures of the Former Kardashian Nanny (Varuška iz Malibuja: Avanture nekdanje varuške Kardashianovih, op. p.). Pam je bila takrat stara 19 let in je pred tem pazila Brandona in Brodyja Jennerja, sinova Brucea Jennerja, ki je poročen z mamo Kardashian. Slavni družini se je pridružila prav na dan njune poroke.

Otroci lepo vzgojeni, mama zmešana

Ob izidu knjige je za ameriško revijo Star povedala, kaj si je mislila, ko je prvič spoznala Kourtney, Kim, Khloe in Roba, ter njihovo mamo Kris. Otroci so bili po njenih besedah prijetni in lepo vzgojeni, mama pa naj bi bila čisto druga zgodba. O Kourtney je v knjigi zapisala, da je bila "zelo resen otrok, in da je vedno povedala, kar si misli. Videti je bila nesrečna." Kim je opisala takole: "Tudi kot desetletnica je bila osupljivo lepa. Bila je bolj tihe narave, a zelo prijazna in prijateljska do mene." Za takrat šestletno Khloe je dejala, da je bila "polna energije, z dolgimi lasmi kot griva. Z Robom sta se podila po celem posestvu." Tudi za Roba je našla lepe besede, videla ga je kot "sladkega fantka, ki je imel svoje poredne trenutke."

Mame Kris pa Pam nima v tako lepem spominu. Opisuje jo kot napeto žensko, ki ji odgovor "ne" ni sprejemljiv. Za primer je navedla dogodek, ko ji je dala seznam stvari, ki jih je morala kupiti v trgovini, kasneje pa jo je nadrla. "Ko sem prišla domov, me je vprašala, kje je brokoli. Povedala, sem ji, da brokolija ni bilo na seznamu, njej pa se je čisto strgalo, začela se je dreti name, da ne more verjeti, da sem pozabila je**ni brokoli. Bil sem popolnoma šokirana." Pam je takrat v bran stopil Bruce, a ni pomagalo. "Bruce jo je vprašal, zakaj se tako pogovarja z mano, ona pa se je samo drla. Od takrat naprej je bilo precej neprijetno."

Kris zlobna tudi do otrok

Pam je v knjigi razložila, da je zaradi Kris večkrat razmišljala o tem, da bi dala odpoved, a si je vedno znova premislila zaradi otrok. Razkrila je še, da je bila Kris zlobna tudi do njih, predvsem do Khloe. "Večkrat se je norčevala iz nje zaradi težav s težo. Bila je precej zlobna." Vsa dekleta naj bi spodbujala k temu, da se oblačijo karseda lepo, a da lahko eno obleko oblečejo le enkrat ali dvakrat. "Zelo rada je kazala ljudem, koliko denarja imajo," je razložila Pam.

Dekleta je opisala tudi kot zelo sebične in plehke, vsa družina pa se po njenem mnenju zelo rada pretvarja, da je nekaj, kar ni. Sčasoma je spoznala, da takšno okolje ni zanjo, zato se je preselila nazaj v svoj domači kraj, kjer svojega sina vzgaja v bolj "normalnem okolju".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.