Magazin > VIP
1041 ogledov

Bivša žena Jeremyja Rennerja: Hčerka pri njem ni varna

Sonni Pacheco, Jeremy Renner Profimedia
Igralka zahteva polno skrbništvo.

Sonni Pacheco je 20 let starejšemu igralcu Jeremyju Rennerju leta 2013 rodila hčerko Avo, leta 2014 pa sta stopila pred oltar. A Sonni je že deset mesecev pozneje vložila ločitvene dokumente in začel se je boj za skrbništvo nad hčerko. Igralca sta se na koncu dogovorila, da si bosta skrbništvo delila, septembra letos pa je Sonni vložila zahtevek za polno skrbništvo.

TMZ poroča, da v sodnih spisih piše, da je Renner lanskega novembra pod vplivom alkohola in kokaina grozil, da bo ubil svojo bivšo ženo, nato pa naj bi v svoja usta porinil pištolo in zagrozil, da bo ubil sebe. Večer se je končal tako, da je igralec ustrelil v strop, medtem ko je njegova hčerka spala v svoji sobi.

Sonni trdi, da je bil Renner do nje verbalno in čustveno nasilen in da ima težave z odvisnostjo. Kot je še razvidno iz sodnih dokumentov, naj bi bil zvezdnik pod vplivom drog tudi takrat, ko je bil s hčerko. Renner naj bi kokain puščal na pultu v kopalnici, kjer bi lahko do njega prišla tudi Ava. Igralca je s svojo izjavo obremenila tudi varuška, ki trdi, da je slišala, kako je Renner izjavil, da bo najprej ubil Sonni nato pa sebe, ker bi bilo za Avo bolje, da je sirota, kot pa da ima Sonni za mamo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.