Magazin > VIP
61451 ogledov

Bivša žena našega olimpijca o njegovem maščevanju: Bila sem v šoku

nina klinar Youtube
Ta škandal je lani dvignil veliko prahu.

Deskar na snegu Tim Kevin Ravnjak se je že pred časom razšel z ženo in mamico svoje hčerke Mie, Nino Klinar. Razhod je bil grd in Nina je sedaj potrdila, da lahko Ravnjak hčerko po odločitvi sodišča vidi le enkrat tedensko za 45 minut na centru za socialno delo, in to pod nadzorom.

Ravnjak je nato povzročil velik škandal, ko je na družbenem omrežju objavil posnetek ženinega golega mednožja. 

"Do tega dogodka se je zgodilo že toliko stvari, da sem se že z vsako tako stvarjo utrdila in se znala odzvati. Jaz imam ob sebi Mio, zato si ne smem dovoliti, da bi postala čustvena razvalina, da nisem stabilna ... Pomembno je, da v takih trenutkih ohraniš fokus. Bila sem v šoku, ki je trajal več dni. Isti dan sem imela psihoterapijo. Zanimivo je bilo, da sem samo sedela in se gledala. Povedala sem, kaj se je zgodilo, a preprosto nisem imela besed. Nisem vedela, kaj naj rečem ali si mislim. Moj glavni fokus je bil le, kaj zdaj in kako naprej. Nisem se ukvarjala s tem, koliko ljudi je to fotografijo videlo, kdo jo ima, kaj bodo govorili. V poplavi vsega, kar se mi trenutno dogaja, je to, kaj si ena rožica iz spodnjega Dupleka misli, nepomembno in za take stvari nočem izgubljati svoje energije," je sedaj maščevanje nekdanjega moža v podkastu Alkimija besed pokomentirala Nina in dodala, da odločitev, da se loči, ni prišla čez noč ter da ji je v težkih časih največ pomenila podpora staršev in misel na prihodnost.

"Treba je biti iskren do sebe in se na določeni točki vprašati: 'A je to vredno mojega trpljenja nadaljnjih 15, 20 let? Kako bo to vplivalo na otroka? Je zanj zdravo ali ne?'" je povedala in dodala, da je vse mogoče, če se le hoče. 

Komentarjev 8
  • Boschtjan Zupanchich 21:18 14.februar 2023.

    Zaradi Nečistovanja se Vsak človek Pokvari, zato pride takole do Žalostne Ločitve , !!! ! !!!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:00 14.februar 2023.

    Verjamem, da je je model počutil nemočnega in stisnjenega v kot, pa vendar je njegovo maščevanje tako nizkotno, ga bost drag davek zaradi tega plačevala oba z otrokom.

  • Pierre 12:46 14.februar 2023.

    Ženska je izgubila FOKUS....ubogi otrok!!!!