Magazin > VIP
13281 ogledov

Bivša žena našega športnika: "Skoraj sem umrla"

Nina Klinar instagram
Delila je srce parajočo zgodbo, kako je skoraj umrla.

Predlansko pomlad sta se Nina Klinar in nekdanji deskar na snegu Tim Kevin Ravnjak poročila na sanjskih Maldivih. Tedaj je bila Nina že noseča in skupaj sta se razveselila hčerke Mie. A kmalu se je ljubezen sprevrgla v najhujšo nočno moro, saj sta se odločila za razhod in še vedno bijeta grdo ločitveno vojno. Ravnjak je januarja na internetu celo objavil fotografijo Nininega mednožja. Nina je januarja povedala, da lahko Ravnjak hčerko po odločitvi sodišča vidi le enkrat tedensko za 45 minut pod nadzorom centra za socialno delo.

"Glede na to da sem bila vedno iskrena, bom iskrena tudi sedaj," je svojo pripoved v obliki dnevnika začela Nina. Že nekaj časa se je namreč spraševala, na kakšen način bi s sledilci delila svoje izkušnje s psihoterapijo, psihičnega zdravja, antidepresivov, itd. Povedala je, da si je leta zatiskala oči pred psihičnimi težavami in prvi kazalnik, da je nekaj narobe, je bilo njeno zdravje. Izgubila je voljo do življenja in shujšala.

Na njen 26. rojstni dan od bolečine v hrbtnem predelu ni mogla vstati iz postelje. Dan je preživela na protibolečinskih tabletah, šla na urgenco in dobila antibiotik. A ni pomagalo. "V soboto zjutraj, 16. 11. 2020, sem bila sprejeta v Splošno bolnišnico Jesenice, kjer sem ponoči za las ušla smrti." Odpovedala ji je leva ledvica, vneli so se ji notranji organi, imela je okvaro srčne mišice, strdek na pljučih, pljučnico in sepso. Zdravniki niso nikoli ugotovili vzroka za njeno bolezen, Nina domneva, da je bil vzrok v psihičnem zdravju. Po bolezni je živela naprej in se še vedno sramovala poiskati pomoč. Zdaj pa se je odločila, da bo s svojimi pripovedmi pomagala ostalim, ki se soočijo s podobnimi težavami: "Zato ne želim biti tiho nikoli več. Ker vem, kako pomaga, ko daš ven iz sebe. Ne želim biti tiho, ne zase ne za vse druge ženske, mamice in moške, ki se soočajo s podobnimi težavami."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • Avatar Zoran
    StarMačk 21:21 22.avgust 2023.

    "Ravnjak je januarja na internetu celo objavil fotografijo Nininega mednožja." Očitno je to za novinarje najpomembnejši stavek, ki spremlja prav vse prispevke, odkar so se mediji razpisali o razhodu teh dveh. Torej niste novinarji in novinarke kaj dosti boljši od ...prikaži več njenega bivšega moža, če čutite potrebo to podrobnost nenehno ponavljati, le dotične fotografije še ne objavite!

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 15:02 22.avgust 2023.

    A spet joka kako je revica samohranilka in zbira denar da se bo preseravala na potovanju po svetu. Nekatere mame pa s svojm otrokom še na slovensko morje ne uspejo .

  • Majazmaja 09:41 22.avgust 2023.

    To, kar ji je naredil Tim Ravnjak, je najbolj sprevrženo, primitivno, prezira vredno dejanje, ki ga lahko naredi (bivši) partner. Tip je dobil, česar ni pričakoval: ostal dejansko brez vsega - prijateljev, še tistih sponzorjev, ki so mu ostali, če ...prikaži več bi iskal službo, ga nekdo, ki pozna zgodbo, nikoli ne bi zaposlil. Tip je dno dna, kar pove že to, da lahko lastnega otroka srečuje samo za 45 min & v prisotnosti CSD. Upam, da se gospa končno pobere in zaživi normalno življenje - to si tudi zasluži.