Magazin > VIP
35 ogledov

Bivša znanega pisca iz vagine potegnila pištolo

jennifer mccarthy Santa Fe County Jail
Aretirali so nekdanjo ženo znanega ameriškega pisatelja in scenarista Cormaca McCarthyja (Ni prostora za starce, Cesta).

Cormac McCarthy | Avtor: EPA EPA
Jennifer McCarthy so nadeli lisice, ker je svojemu fantu po sporu grozila s pištolo, ki jo je potegnila iz svoje vagine.

Kot je povedal njen ljubimec, je Jennifer po sporu o obstoju vesoljcev odvihrala iz hiše, ko se je vrnila, naj bi se preobleka v seksi spodnje perilo in se s pištolo samozadovoljevala. Nato naj bi iz vagine potegnila orožje in ga usmerila proti svojemu ljubimcu ter vprašala: "Kdo je nor? Ti ali jaz?“

McCarthyjeva je priznala, da sta drug na drugega kričala in da ji je ljubimec rekel, naj se ga več ne dotika, pravi pa, da mu ni grozila s pištolo, saj omenjeno orožje že dalj časa pogreša.

48-letnico, ki ima s slavnim piscem enega otroka, so po plačilu varščine, ki je znašala 5000 dolarjev (3600 evrov), izpustili.

Cormac in Jennifer sta se po osmih letih zakona ločila leta 2006. McCarthy je bil leta 2007 nagrajen s Pulitzerjevo nagrado, in sicer za roma Cesta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.