Magazin > VIP
60 ogledov

Bivši fant: Amber je noseča

Johnny Depp Amber Heard FameFlynet
Igralka Amber Heard, ki je zaročena z Johnnyjem Deppom, je po besedah njenega bivšega fanta noseča.

Potem ko je Johnny svetu le potrdil, da sta z Amber res zaročena, je zdaj v javnost pricurljala novica, da zvezdnika pričakujeta prvega skupnega otroka. Tako vsaj trdi njen bivši fant, igralec Mark Wystrach, ki je Amber srečal pred kratkim. "Že je noseča! Videl sem jo pred tremi tedni," je povedal za ameriško revijo In Touch in dodal: "Z Amber sva bila par že leta nazaj, a sva si še vedno zelo blizu."

Nove govorice o nosečnosti so se pojavile le nekaj dni za tem, ko je 50-letni igralec v oddaji Today Show zanikal, da bo spet postal očka. "Otrok? Ljubi bog, kaj pa mislite, da sem – divjak? Ne, te govorice ne držijo," je povedal pretekli petek, v torek pa je v oddaji Extra TV navdušeno govoril o tem, da bi imel z veseljem še več otrok. "Obožujem otroke. Imam dva in sta popolna," je povedal, pri čemer je imel v mislih 14-letno Lily-Rose in 11-letnega Jacka, ki ju je dobil v zvezi z Vanesso Paradis. "Stari, naredil bi jih sto," je dodal. Kaj je torej res, bo pokazal čas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.