Magazin > VIP
3840 ogledov

Bivši Ireland Baldwin si želi v posteljo z njeno slavno mamo Kim

kim basinger, ireland baldwin Profimedia
Otrokom slavnih staršev ni vedno lahko, še zlasti ne tistim, ki imajo mamo, ki je nekoč veljala za seks simbol.

Ireland Baldwin se je na TikToku odzvala na vprašanje: "Katerih besed bivšega ne boš nikoli pozabila?" Lepotička je odgovorila, da jo je eden od bivših fantov užalil, ko ji je rekel, da "nikoli ne bo tako lepa", kot je njena mama Kim Basinger.

Mladenka je imela res smolo v ljubezni. Razkrila je namreč tudi, da so si njeni partnerji želeli seksa z njeno slavno mamo, in naštela še več neprimernih komentarjev, ki jih je morala poslušati od osebe, s katero je bila v ljubezenskem odnosu. "Boš res to pojedla?", "Ne privlačiš me na tak način", "Če me boš zapustila, bom objavil tvoje videe, "Ko pridem domov, te bom pretepel," je le nekaj od mnogih bolečih stavkov, ki jih je slišala iz partnerjevih ust. 

26-letnica pravi, da so jo fantje le izkoriščali, ker sta njena starša slavna. Tega tudi niso skrivali, saj so jo mnogokrat vprašali, ali jim lahko njen oče Alec Baldwin pomaga pri napredovanju. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.