Magazin > VIP
32 ogledov

Bivši ji hoče pobrati milijone

Le kaj bi bilo, če bi bila Leona in Lou poročena? (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po desetih letih je Leona Lewis zapustila svojega fanta. Žal se ga ne bo znebila tako zlahka, saj se je fant obesil na njeno premoženje.

Lou Al-Chama se očitno ne more sprijazniti s tem, da ga je uspešna Leona Lewis junija po desetih letih zapustila. Spoznal jo je, ko sta bila stara deset let, zato meni, da je veliko pripomogel k njeni slavi zaradi česar bi moral dobiti vrtoglavo vsoto denarja.

A Leona je pametna punca. Še preden bi Al-Chama pošteno izplačala, mu je ponudila hišo v Angliji, vredno 1,2 milijona dolarjev. "To ni dovolj,“ jo je nezadovoljen zavrnil. Lou je pripravljen iti tako daleč, da bo proti zvezdnici izdal peticijo. Trdi, da si lasti del njenih pesmi, od česar bi moral imeti finančno korist. "Verjame, da je odigral veliko vlogo na njeni poti do uspeha. Izpolnil je celo njeno prijavnico za nastop v oddaji X Factor. Ni ji stal ob strani le kot partner, temveč tudi profesionalno. Zdi se, da bo to še zelo grdo,“ je pojasnil prijatelj blizu nekdanjega para.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.