Magazin > VIP
1144 ogledov

Bivši sanjske ženske končal v zaporu

Katarina Hrestak Ana Fetih
Kaj danes počne Katarina Hrestak, ki se je leta 2006 odpovedala vlogi v šovu Sanjska ženska?

Še vedno mično Katarino Hrestak, nesojeno glavno akterko nekdaj priljubljenega šova Sanjska ženska, ki se je tik pred šovom zaljubila in svoje mesto prepustila Nini Osenar, smo ujeli na odprtju restavracije Saraj. Seveda nas je zanimalo, ali ljubezen do moškega, za katerega se je odpovedala slavi, še traja, a nam je zaupala, da je to že preteklost. Kot nam je pozneje povedal vir, naj bi bil njen nekdanji izbranec v zaporu.

A Katarini več kot očitno prav nič ne manjka, saj se je v družbi sestre in prijateljev, nasmejana do ušes, zabavala pozno v noč, nam pa je zaupala, da v življenju rada predvsem uživa. "V življenju se mi veliko dogaja. Super se imam, veliko potujem, najbolj pomembno pa mi je, da uživam v vsakem trenutku svojega življenja," pravi lepotica, ki glede ljubezenskega življenja ostaja skrivnostna: "Od šova sem imela dve resni zvezi. Sem resna ženska, vendar ko sem videla, da to ni moški zame, sem vezo prekinila."

 

 

Komentarjev 1
  • Mrcina 19:38 10.junij 2013.

    NIč čudnega, da je v zaporu. Saj dandanes je že vsak v zaporu. Če pa še nisi, pa čakajo, da te tja vtaknejo, pa še si al nisi kriv !