Magazin > VIP
161 ogledov

Bizarna darila princu Georgeu

princ George Profimedias
Mali princ George je pretekli teden praznoval prvi rojstni dan in dobil goro daril, med drugim tudi takšna, ki jih bo lahko šele čez več uporabil.

Večina otrok prinčeve starosti za darilo prejme igračke, oblačila ali knjige. Mali modrokrvnež pa je prejel mnogo daril, s katerimi se ne bo mogel nikoli igrati, med drugim je od Kenijcev dobil kozo in bika,  zoološko združenje mu je poklonilo munga, dedkov prijatelj pa polje, polno divjega cvetje.

Med bolj priročnimi darili iz 48 držav je bila majhna deska za surfanje, ki jo bo lahko čez nekaj let celo uporabil, in gugalni konj, ki ga je prejel od ameriškega predsednika Baracka Obame.

Babica kraljica Elizabeta II. je pravnuku v čast dala izdelati posebne kovance, Kate in William pa sta zanj posnela zgoščenko z uspavankami, William je sinu poklonil še ročno izdelano žogo za nogomet.

Malček je sicer dobil tudi kolo, ladjico in goro plišastih igrač. Nanj se je spomnil celo papež, od katerega je dobil okrasno kroglo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.