Magazin > VIP
5895 ogledov

Bizarno: Nekdanja članica The Kelly Family na odru šokirala

maite kelly Facebook
Eden od obiskovalcev bo pevko tožil.

Skupine The Kelly Family že nekaj časa ni več, kar pa ne pomeni, da so njeni člani potonili v pozabo. Zlasti v Nemčiji so še vedno zelo priljubljeni, čisto na vrhu je Maite Kelly, ki s pevsko kariero še vedno lepo služi.

Pretekli konec tedna pa je poskrbela za škandal. V nekem lokalu v Bottropu, ki spada med dražje bare v mestu, je svetlolaska skočila na oder in med petjem po gostih polivala pivo. Namenoma. Eden od gostov je bizaren nastop posnel. Ogorčeno piše, da bi moral lastnik lokala njen koncert po takem obnašanju prekiniti, saj je bila pevka verjetno vinjena. "Tako se ne ravna z obiskovalci,“ je še zapis.
Drugi očividec pa bo Maite tožil, ker je s pivom poškodovala njegov mobilni telefon.

Pevka se je na kritike odzvala. Zatrjuje, da ni bila vinjena, saj zelo redko pije alkohol. "Na koncertih sem zaradi ljudi. Da bi me videli tudi tisti, ki stojijo zadaj, občasno stojim tudi na točilnem pultu,“ je povedala, glede polivanja gostov s pivom, pa je razložila, da so se na koncertih The Kelly Family polivali z vodo. "V tem primeru je očitno na plano prišel srečni otrok v meni.“

Komentarjev 1
  • borut54 14:33 25.januar 2018.

    To je produkcija norega sveta. Se vidi, da že dolgo časa ni bilo svetovne vojne.