Magazin > VIP
22 ogledov

Blake Fielder-Civil hoče Amyjin denar

Amy Winehouse, Blake Fielder Flynet
Potem ko v Amyjini oporoki ni niti sledu o njenem nekdanjem možu Blaku Fielderju-Civilu, se je ta zdaj odločil za spodbijanje oporoke. Prepričan je namreč, da bi moral dobiti del Amyjinega premoženja.

"Blake je prepričan, da ga je Amy iz oporoke odstranila, ker sta to od nje zahtevala njen oče Mitch in njen glasbeni menedžer. Meni, da nihče od njiju ni hotel, da bi dobil del Amyjinega premoženja," je medijem razkril neimenovani vir.

Ob Amyjini smrti je bilo njeno premoženje vredno sedem miljonov evrov, dva tedna po tragičnem dogodku pa ga že ocenjujejo na 11 milijonov. Če se bodo njeni albumi še naprej prodajali tako dobro in bodo izdali še neobjavljenje Amyjine pesmi, se bodo številke le še povečale.

Prepričan, da mu denar pripada

Zato ne čudi, da se je Blake, ki je bil z zvezdnico poročen med letoma 2007 in 2009, tako zagrel za njene milijone. Po poročanju britanskih medijev se želi denarja polastiti tudi z zgodbo, da mu je Amy tik pred smrtjo zaupala, da hoče obnoviti njuno zvezo. Menda ima celo pisma, ki to dokazujejo. "Verjame, da ga Amy ne bi pustila revnega. Na nek čuden način misli, da je njegova dolžnost, da si pribojuje denar, da bi si Amy to želela," je pojasnil njegov prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.