Magazin > VIP
2371 ogledov

Blake Lively: Namesto da bi se počutila ponosno, sem se počutila negotovo

blake lively Profimedia
Blake Lively s kritiko nad modno industrijo.

Igralka Blake Lively je razkrila, da se po rojstvu tretje hčerke Betty, ki se je rodila oktobra 2019, v svoji koži ni počutila dobro. Kriva naj bi bila modna industrija.

Na Instagramu je lepotica, ki je poročena z Ryanom Reynoldsom, objavila fotografijo, ki je nastala v pogovorni oddaji Jimmyja Fallon, in povedala, da si je za to priložnost sama sestavila modno kombinacijo, kajti noben modni oblikovalec zanjo ni imel obleke, ki bi ji  bila prav. "Tudi veliko oblek v trgovini mi ni bilo prav. Zelo veliko,“ pravi zvezdnica. "To, da blagovne znamke ne ponujajo oblačil, ki bi ti bila prav, ženskam ne pošilja najlepšega sporočila. Počutiš se odtujeno in zmedeno. Sedaj, po enem letu, bi si želela, da bi bila takrat tako samozavestna, kot sem sedaj. To telo mi je dalo otroka in zanj proizvajalo hrano. Kakšen prelep čudež. A namesto da bi se počutila ponosno, sem se počutila negotovo. Samo zato, ker mi oblačila niso bila prav. Kako neumno,“ je še zapisala igralka, ki bi si od blagovnih znamk želela več uvidevnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.