Magazin > VIP
37700 ogledov

Blaž (Sanjski moški) v šoku: Tega od nje nisem pričakoval

blaž, nina, sanjski moški 2022 Voyo
Blaž v šoku, dekleta jezna.

Kakšna podelitev vrtnic! Novi sanjski moški Blaž Kričej Režek je bil dobro razpoložen, ko je prišel na zabavo, nato pa ga je na zmenek povabila 27-letna Nina in mu sporočila, da bo, če ji bo poklonil vrtnico, to zavrnila. Lepotica namreč meni, da nimata istih ciljev in da je dobila občutek, da se nista ujela.

Blaž je bil več kot presenečen. Ni mu bilo vseeno, kar ji je tudi povedal in ji zagotovil, da mu je bilo ob njej vedno lepo. Večkrat jo je vprašal, kaj je narobe in kako je prišla do teh spoznanj, a Nina je vztrajala, da želi domov. "Tega nisem pričakoval od nje," je dejal in dodal: "To je zame prišlo z neba. Ona je bila prej nasmejana in kul punca, s katero sem se dobro razumel. Še trudila se je na kegljanju in prišla do mene. In zdaj, evo, preklop ..."

Na koncu je sanjski moški priznal, da z Nino, ki si že želi družine, res nimata istih ciljev. "Ona ni niti pripravljena na pogovor o kompromisih, kaj šele skleniti kompromis," je še dejal in njeno odločitev sprejel. 

Ko se je Blaž vrnil k dekletom, so bila ta jezna nanj. Zakaj, izveste TUKAJ.

To sicer ni bil edini šok večera. Ne boste verjeli, koga je Blaž poslal domov ... Ime izveste TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.