Magazin > VIP
120 ogledov

Blaževa punca je oboževalka

gostilna 2015 Saša Despot
Kaj pravi na jedi, ki mu jih pripravi dekle?

Blaž Kostanjšek, tekmovalec resničnostnega šova Gostilna išče šefa je ob koncu oddaje povedal, da ima nekaj oboževalk, ki so mu takrat pisale na Facebook. Je kakšna od njih ogrela njegovo srce? "Moje ljubezensko področje? Že nekaj časa sem zaseden. In ne, ni oboževalka. Z dekletom se poznava že od prej, vendar me je v šovu spremljala," je za Žurnal24 povedal Blaž.

Mladi kuhar pravi, da njegovo novo dekle rada je in da ni izbirčna ter da ji včasih kaj tudi skuha: "Ampak saj veste, kovačeva kobila je po navadi bosa,“ doda v smehu. Pove, da tudi ona zanj kdaj skuha in da nima nikakršnik pripomb: "Do zdaj še ni bilo kritik. Dobro kuha, vedno jo pohvalim."

Velik želja po Michelinovi zvezdici

22-letnik pravi, da je njegova največja želja osvojiti Michelinovo zvezdico, zato bi s tem namenom rad odprt svojo restvaracijo nekje v tujini: "Pri nas se Michelinke ne da dobiti in se je še nekaj časa ne bo dalo. Zato bi rad nekje v tujini odprl svojo restavracijo, morda v Avstriji. Sicer ideja restvaracije še ni popolnoma izoblikovana, a vseeno želja ostaja. Res želim dobiti to priznanje, zato je treba iti v tujino."

Sodelovanje z Binetom Volčič

Blaž pravi, da se bo v kratke odpravil v novo restvaracijo Bineta Volčiča v Ljubljani: "Za enkrat še nisem utegnil, a nameravam iti kaj pojesti." Dodal je, da bi, če bo priložnost, tudi sodeloval z Binetom: "Če bo pogovor nanesel na to, mu bom predlagal, seveda. Sicer trenutno nimam časa, ampak poskusil pa bi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.