Magazin > VIP
22 ogledov

Blesti tudi za štedilnikom

Helena Blagne Osebni arhiv
Helena Blagne Zaman ne čara le s svojim glasom, temveč tudi s kuhalnico ...

Helena Blagne Zaman nam je zaupala, da naravnost uživa v gospodinjstvu: "Smisel kvalitetnega bivanja je topel dom in kot ženska in mamica ga izpolnjujem z veliko dobre volje. Sem seveda med drugim spada tudi gospodinjstvo. Osebno imam veliko srečo, da lahko med tednom kuham za našo družino," pravi naša glasbena diva, ki ni spretna le za mikrofonom, temveč tudi za štedilnikom.

"Pri nas se zelo zdravo prehranjujemo. Jedilnik obsega veliko zelenjave, ki je pridelana doma, jedi na žlico, morsko hrano pa tudi žgance najdete na našem jedilniku. Tudi kruh pečem sama. Žal pa mi je, da mnogim ženskam današnji tempo odvzema možnost vsakdanjega gospodinjenja," pravi  Helena, ki si je po projektu v Stožicah vzela čas zase:

"Trenutno zelo veliko nastopam, po vsakem velikem koncertu pa se medijsko umaknem, tako da sem v bolj umirjenem stanju. Potrebujem čas zase in seveda željo po nadgradnji že obstoječega glasbenega dela. V tem smislu je pač potrebno najti pravilno ravnotežje med ambicijo in pragmatičnostjo. Slednje je namreč sila pomembno za uravnoteženo in metodično uspešno delovanje na (pre)majhnem slovenskem trgu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.