Magazin > VIP
32 ogledov

Bližnje srečanje Ote Roš z morskim psom

Ota Roš s svojim izvoljencem. (Foto: Katja Kodba/mediaspeed.net) Žurnal24 main
Ota Roš, ki je včeraj s fantom Borutom prispela s 14-dnevnega potovanja po Maleziji, je tam doživela bližnje srečanje z morskim psom.

Simpatična radijska voditeljica Ota Roš se je ravno včeraj vrnila s potovanja po Maleziji, kjer sta z njenim srčnim izvoljencem Borutom 14 dni uživala v različnih radostih, ki jih ponuja ta azijska dežela. Med drugim sta tudi snorkljala, pri tem pa doživela dogodivščino z morskim psom, ki pa "ni bil nevarne sorte", kot nam je zatrdila.

Morski pes je plaval čisto blizu Ote, kar pa naj v Maleziji ne bi bilo čisto nič nenavadnega. "Nekaj običajnega je, da so ti morski psi tam. Vsak, ki je snorkljal, ga je že videl," je še dodala. "Več vrst jih je in domačini ti povejo, kaj je nevarno in kaj ni, saj točno vedo. Če bi bilo nevarno, me ne bi peljali tja," je pojasnila.

Na potovanje sta se odpravila v lastni režiji in bila navdušena nad deželo in njenimi ljudmi. Med drugim sta preživela noč pri domačinih v džungli na jugu Bornea, kjer sta doživela njihove plese, običaje, sprejel pa ju je tudi njihov poglavar.

Parček še naprej čaka pestro poletje, saj se bosta odpravila še na Bol na Braču, pot pa ju bo zanesla tudi v Beograd, kjer se bosta udeležila poroke.

Komentarjev 3