Magazin > VIP
24193 ogledov

Blogarkin mož verjetno še ne ve, da je izgubil ženo in tri otroke

Zoe Powell Instagram
Grozljiva nesreča v Veliki Britaniji.

V bližini Oxforda se je zgodila grozljiva prometna nesreča, v kateri so umrle štiri osebe, blogarka Zoe Powell (29) in njeni otroci Amelia (4), Phoebe (8) in Simeon (6). V družinskem vozilu, ki je trčilo v tovornjak, sta bila še Zoejin mož, 30-letni Joshua, in njuna 18-mesečna hči. Trčenje sta težko poškodovana preživela. Mediji poročajo, da je njuno stanje še vedno kritično.

David Patchett živi v bližini kraja, kjer se je zgodila tragedija. Bil je eden prvih, ki je priskočil na pomoč. Kar je videl tistega dne, ne bo nikoli pozabil. Daily Mailu je povedal, da je bil avto družine podoben sploščeni pločevinki. "Tako grozno je bilo videti, da sem bil prepričan, da so vsi mrtvi.“ Ko je videl, da je Joshua pri zavesti, je takoj poklical reševalce.

Zoe na otoku poznajo kot blogarko, ki piše o materinskih temah. S svojimi sledilci je delila trenutke iz svojega vsakdana in svetu redno dajala vedeti, kako srečna je. "Nočem, da gre to lepo življenje, ki je točno sedaj tukaj, mimo mene, ker razmišljam o tem, kaj prinaša prihodnost,“ je med drugim zapisala mlada mamica.

Družina je sicer pred nekaj meseci v požaru izgubila svoj dom, sedaj pa je spet udarila kruta usoda. 

Preiskava nesreče še poteka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I slip into survival mode all too easily. That fog of having newborns and toddlers and just responding to all the needs can continue further than it needs- I can get to a point where I’m more concerned about what needs doing, what’s next, what today is- and forget to look forward, to plan ahead, or just look up and enjoy right now. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ This is why for me, reflection and time to stop, stop that to-do list and distraction and doing- is so important. To see where life is beautiful, to see where I’m doing too much. To see where I need to open up and let others in. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ If you feel like you’re spinning in circles sometimes- stop, pause, take some time. It’s always worth it.

A post shared by The Mama Book 🌼 Zoe (@themamabook) on

Komentarjev 1
  • antitrust 16:58 22.oktober 2020.

    Mogoče je bil pa kriv selfi za na instagram ?