Magazin > VIP
53 ogledov

Bo Alicia Keys zibala?

Alicia je oprijeta oblačila nenadoma zamenjala za ohlapna. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Alicia Keys naj bi po poročanju ameriških medijev nosila prvega otroka. Pevka, ki je v zvezi z raperjem Swizz Beatzom, je govorice o nosečnosti sprožila z nošenjem širokih oblačil in tunik.

R'n'b pevka Alicia Keys že dlje časa nosi širša oblačila kot sicer, kar je za seksi zvezdnico precej neobičajno, saj je 29-letnica vselej poudarjala svojo zapeljivo postavo.

 

Nazadnje je govorice o svoji nosečnosti spodbudila, ko je kot gostja nastopila v neki nemški oddaji, kjer je bila oblečena v preveliko obleko, pod katero bi se lahko skrival zaobljen trebušček.

 

Modro molči

Glasbenica govoric o naraščaju, ki naj bi ga pričakovala s svojim fantom Swizz Beatzom, še ni komentirala, je pa pred časom priznala, da komaj čaka, da si ustvari družino.  

 

"Vsekakor si želim imeti otroke, saj mislim, da je to ena najlepših stvari v življenju," je nekoč razkrila Alicia, a hkrati dodala, da je glasbena kariera za zdaj na prvem mestu. Ali je Alicia sledila svojemu načrtu, bomo videli že čez nekaj mesecev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.