Magazin > VIP
168 ogledov

Bo Bine še enkrat očka?

bine volčič Boštjan Tacol
Katarina, žena kuharskega mojstra Bineta Volčiča, pravi, da sta z načrtovanjem družine za zdaj zaključila.

Bine Volčič in njegova žena Katarina sta se lotila skupnega projekta - spletnega portala Kulinarični atelje www.binevolcic.si, ki bo od februarja 2015 dalje stičišče interaktivne video kulinarične skupnosti, kjer bo Volčič predajal svoje strokovno znanje v spletnih kuharskih tečajev, ki bodo vključevali video recepte in video prikaze veščin – od osnovnih do modernih kuharskih tehnik, obenem pa Binetove nasvete in navdihe za ustvarjanje v kuhinji ter obsežen izbor receptov za vsako priložnost, s katerimi bodo njegovi tečajniki ne glede na svoje kuharsko predznanje zagotovo uspeli kot pravi šefi v svojih domačih kuhinjah!

Zakonca imata torej polne roke dela, tudi zato, ker jih doma čakajo družinske obveznosti. Bine in Katarina imata namreč dva majhna otroka, dečka Vaneta in punčko Tajdo. "Obdobje, ko so otroci še zelo majhni, je naporno za vse družine. Zato je usklajevanje urnika izziv iz tedna v teden, a s pomočjo staršev ter dobrih prijateljev nama kar uspeva. Oba, Vane in Tajda, sta zelo družabna otroka in uživata, kadar ju pazi kdo drug. Na splošno se nama zdi prav, da se otroci družijo s starejšimi, saj z medgeneracijsko izmenjavo ogromno pridobijo v smislu empatije, znanja in vedenja,“ je za Story povedala Katarina in dodala, da sta z Binetom z načrtovanjem družine zaključila: "Otroka, ki sta poleg vsega še par, deček in deklica, sta že zdaj tim in velika prijatelja, nama pa se zdita dva otroka ravno prav. Oziroma zdaj postavljava na noge najinega tretjega otroka, izobraževalni kulinarični portal, ki seveda prav tako zahteva veliko pozornosti in dela.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.