Magazin > VIP
26 ogledov

Bo Daniel s tem lahko živel?

Victoria in Daniel sta že osem let par. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Novopečenega moža princese Victorie čaka razburljivo življenje, ki pa ga bo odslej živel v Victorijini senci.

Življenje v senci slavne in vplivne žene dobro poznata tudi britanski princ Philip in danski princ Henrik. Medtem ko prvi svojo vlogo opravlja z odliko, pa drugi le s težavo hodi dva koraka za svojo soprogo.

Kralj nerodnosti
89-letni mož britanske kraljice Elizabete II. je pomemben del kraljeve družine. V javnosti sicer daje vtis pokornega moža, a za zidovi Buckinghamske palače je slika popolnoma drugačna. Kot pravijo poznavalci, ima Lizzi na glavi krono, a princ Philip je tisti, ki v družini nosi hlače. Svoje negodovanje glede protokola uspešno skriva za svojim humorjem. Ljudstvo pa zabava tudi z nerodnostmi. Med drugim je nekoč Angležem, ki so prepotovali Papuo Novo Gvinejo, čestital, da jih na poti niso pojedli.

Padel v depresijo

Mož danske kraljice Margrethe princ Henrik pa se je nad vlogo "kraljevega soproga" že večkrat javno pritožil. Med drugim je izjavil, da živi od žepnine, ki mu jo daje njegova žena, kar je nevzdržno. Tudi naziv princ mu ne diši. Raje bi bil kralj Henrik. Kakorkoli že, v Franciji rojeni princ pri svojih podložnikih ni zelo priljubljen. Pred časom jih je razburil z izjavo, da se vzgoja otrok ne razlikuje od vzreje živali. Poleg tega še vedno ne govori tekoče danščine.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.