Magazin > VIP
24 ogledov

Bo Depp rešil morilko?

scena 04.04.14. johnny depp, US actor and cast member Johnny Depp arrives for th scena 04.04.14. johnny depp, US actor and cast member Johnny Depp arrives for th
Johnny Depp bo priča na sojenju za umor.

50-letnega igralca so pozvali na sodišče, da bi dokazali neprištevnost obtoženke, ki ji očitajo umor.

Leta 2009 je 43-letna Nancy Lekon v Los Angelesu zapeljala čez peško in njeno telo z avtom po ulicah vlekla za sabo še več kot kilometer. Ko so jo aretirali in pozneje obtožili umora, se je sklicevala, da se je v soseski znašla po naključju, saj je bila tam dogovorjena s svojim ljubimcem, igralcem Johnnyjem Deppom.

Na podlagi teh izjav se je njen odvetnik odločil, da se bo obramba sklicevala na neprištevnost in tukaj pride na vrsto Depp.

Zvezdniku, ki te dni promovira svoj novi film Transcendence (Transcendenca), so prejšnji teden tako vročili vabilo za pričanje na sodišču, kjer naj bi v dobro obtoženke pričal, da se čisto zares ne poznata, njene izjave pa bi lahko tako resneje obravnavali kot znak "neprištevnosti".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.