Magazin > VIP
20 ogledov

Bo Deppa zapustila za žensko?

Tillett Wright in Amber Heard Instagram
Zakon Johnnyja Deppa naj bi bil le dva meseca po poroki v krizi. Za to naj bi bila kriva njegova odvisnost od alkohola in druga ženska.

Sta Johnny Depp in Amber Heard le dva meseca po poroki že obupala nad svojim zakonom? Namigovanj, da ima Amaber Deppovega pijančevanja vrh glave, so vse glasnejše. "Ves čas je v skrbeh. Johnny se ji tudi po več dni v kosu ne javi,“ je ameriškim medijem razkril vir.

Alkohol pa menda ni edini razlog za krizo. 28-letna igralka, ki je javno priznala, da je biseksualka, naj bi se zapletla z 29-letno fotografinjo Tillett Wright, ki prav tako odkrito ljubi ženske.

Njuno prijateljstvo se je začelo že leta 2012. Tillett se je tistega celo preselila v Deppovo hišico za goste. Tam pa ni smela ostati dolgo, ker Deppu ni bila najbolj všeč, ker Amber svoji prijateljici posvečala preveč časa.

Moževa antipatija do fotografinje pa Amber prav nič skrbi. Kot poročajo očividci, se je zvezdnica z 29-letno umetnico preteklo sredo udeležila zabave in očitno je bilo, da sta si zelo naklonjeni. To še ni vse. Tudi naslednji dan naj bi skupaj žurali in za dalj časa izginili na stranišču. "Ponosna sem na svojo prijateljico Amber Heard. Na njene nastope in dejstvo, da je močna ženska, ki se zoperstavlja stereotipom in odkrito govori o biseksualnosti,“ je fotografinja svoje občudovanje za zvezdnico javno obelodanila na družbenem omrežju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.