Magazin > VIP
24 ogledov

Bo George Michael za vedno izgubil glas?

George Michael Žurnal24 main
Imunski sistem pevca Georgea Michaela naj bi bil vse šibkejši. Zaradi pljučnice bi lahko bil celo ob glas.

Teden po tem, ko so 48-letnega Georgea Michaela hospitalizirali zaradi pljučnice, iz bolnišnice na Dunaju prihajajo tako dobre kot tudi slabe novice. Fani glasbenika se oklepajo sporočila Michaelovega prijatelja Fadija Fawaza, ki je prek Twitterja sporočil, da gre britanskemu glasbeniku vse bolje. "Občutek imam, da je danes dober dan," "Zelo dobre novice" in "Srečni dnevi" so Fawazova najnovejša sporočila na Twitterju.

Na žalost pa so vse glasnejše tudi govorice, da je pljučnica tako huda, da ji pevčev imunski sistem ni kos. Nekateri se bojijo, da bi bil George Michael zaradi bolezni tudi ob glas. Uradne izjave o njegovem stanju še ni. Znano je le, da je Michael odpovedal vse koncertne turneje Symphonica, v bolnišnici pa naj bi ostal vse do božiča. Britanski časopisi poročajo, da naj bi ob priljubljenem glasbeniku ves čas bedela njegova družina, s katero si je zelo blizu. Na Dunaj pa je prispel tudi Georgeev nekdanji partner Kenny Goss.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.