Magazin > VIP
45 ogledov

Bo Lisa končala kot njen oče?

Žurnal24 main
Lisa Marie Presley je stara 42 let in če bo nadaljevala s trenutnim življenjskim slogom, bo končala tako kot njen slavni oče, ki ni dočakal 43 let.

Prijatelji Lise Marie Presley se bojijo za pevkino dobrobit. Kot pravijo, se hčerka velikega Elvisa Presleyja nima več pod nadzorom. Če bo še naprej korakala po tej samouničevalni poti, bo končala tako kot njen oče, pravijo.

Lisa se zadnje mesece zapira vase. S svojim soprogom Michaelom Lockwoodom se samo še prepirata, saj Presleyjeva ni z ničemer zadovoljna. Njena kariera se je končala, še preden se je dobro začela. A to ni edina stvar, ki ji je ušla iz rok. "Zelo se je zredila. Enostavno ne ve, kaj bi počela sama s sabo," trdi vir in dodaja, da se mati štirih otrok dobro zaveda, da se ji življenje podira. "Ne vemo, ali se ji bo uspelo izvleči iz vseh teh kriz," so črnogledi njeni znanci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.