Magazin > VIP
25 ogledov

Bo Sanji birokracija uničila načrte?

Sanja in njen zaročenec. (Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Sanja Grohar in njen srčni izbranec Sami imata že skoraj vse dogovorjeno za poroko, vendar še vedno čakata na dokumente. Bosta morala spremeniti načrte zaradi birokracije?

Lani ste napovedali, da se boste poročili letos. Priprave že potekajo?
Ne, še ne potekajo. V bistvu sva res imela namen, ampak jaz še vedno čakam dokumente. Želiva si poroke v Barceloni, a če si tujec, je malo težje urediti vse potrebne dokumente, ker ti pogosto ne verjamejo, da se želiš poročiti iz ljubezni in ne zaradi državljanstva. Razmišljala sva tudi o poroki v Sloveniji, a bi morala z urejanjem birokracije začeti čisto od začetka. Tako da nekako še vztrajava pri prvi opciji, pri Barceloni. Kraj je že izbran in načrtovalka poroke je uredila že skoraj čisto vse. Če se bo preveč vleklo, bova pač razmislila o drugi opciji, torej poroka v Sloveniji. Ampak definitivno se želiva poročiti ob morju.

Koliko časa mislite, da bo še trajalo?
V Sloveniji se bova poročila, če zadev ne urediva še letos.

Kje pa bi se radi poročili v Barceloni?
Kraj se imenuje Blanes, je ob morju, na hribčku. Gre za nek samostan z razgledom na morje. Tam se poroča veliko nogometašev in veliko slavnih. Res je prelepo, zato bi nama bilo žal, če bi izgubila to mesto. Vplačala sva rezervacijo. Če poroko odpoveva, ne dobiva nazaj nič.

Poročno obleko naj bi vam oblikovala Maja Štamol.
Ja, obleka sicer še ni dokončana. Tudi trendi se spreminjajo in škoda bi bilo narediti obleko eno leto vnaprej. Še vedno lahko pride tik pred zdajci nov navdih ali pa neka nova modna smernica in bi bilo škoda, če bi bila obleka že dokončana.

Za pričesko ste se že odločili, kakšno bi radi imeli?

O pričeski še nisem razmišljala, saj je odvisna od obleke. Če bi imela veliko detajlov okrog ramen in vratu, bi imela lase vsaj pri ušesih spete. Če pa okrog ramen ne bo dodatkov, bom imela lase verjetno spuščene. Ne vem, mislim, da je to tista zadnja skrb.

Bosta imela veliko svatov na poroki?
Ne, računala sva na med 50 in 90 ljudi. Nekateri delajo večje poroke in povabijo čisto vse, jaz pa mislim, da je to nekaj osebnega in posebnega in bi to želela deliti zgolj s svojimi najbližjimi.

Kdo pa bosta vajini priči?
Moja priča bo moja najboljša prijateljica Nika, njegova pa njegov najboljši prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.