Magazin > VIP
25 ogledov

Bo Sarah Jessica Parker vodila Vogue?

Sarah Jessica Parker Anna Wintour FameFlynet
Urednica modne revije Anna Wintour naj bi si izbrala naslednico.

Dolgoletna urednica priznane modne revije Vogue Anna Wintour je svoje sodelavce in podrejene spravila v paniko, saj jim je namignila, da bi lahko imela igralka Sarah Jessica Parker, ki je kot Carrie Bradshaw nastopala v priljubljeni seriji Seks v mestu, veliko vlogo pri omenjeni reviji. Njeni kolegi tako verjamejo, da je že našla svojo naslednico.

"Gre za presenetljivo idejo, vendar ne gre za šalo. Anna je prepričana, da Sarah, ki velja za modno ikono v seriji Seks v mestu, resnično ima tisto, s čimer bi lahko stopila v njene čevlje in nekoč prevzela vlogo pri Vogueu," je povedal vir.

Urednica Voguea in igralka se redno dobivata na kosilih, po navedbah vira pa je bila Sarah v zadnjih mesecih obveščena o velikih premikih pri reviji. "Prestopila je v notranji krog," je še povedal vir.

Čeprav 64-letna Wintourjeva še ni napovedala, kdaj se namerava upokojiti, je s svojim morebitnim načrtom, da revijo preda Parkerjevi, pretresla vse sodelavce. Vsi so namreč prepričani, da bi jo morala naslediti urednica revije Elle Robbie Myers, saj velja za eno izmed najvplivnejših oseb v modnem svetu.

Sarah se zdi zamisel o vodenju revije izvrstna. "Vse skupaj je vzela resno in si tega želi. Uči se o tem poslu kot še nikoli prej," še pravi vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.