Magazin > VIP
23 ogledov

Bo Sheen tokrat ostal trezen?

Charlie Sheen Žurnal24 main
Charlie Sheen se je spet vrnil na kliniko za odvajanje od mamil in alkohola.

Težavni ameriški igralec Charlie Sheen se je v soboto spet vrnil na kliniko za odvajanje od mamil, kar je potrdil tudi njegov menedžer. "Charlie je trenutno na odvajanju. Dobil je številne ponudbe različnih rehabilitacijskih klinik, zato je potreboval en dan za premislek, v katero naj se odpravi," je povedal Mark Burg. Ime tokratnega rehabilitacijskega centra ni znano.

Burg je dejal, da je Sheen tokrat odločen, da mu bo uspelo ostati trezen. Tudi tokrat je namreč njegova odločitev znova povzročila prekinitev snemanja ene najbolj priljubljenih ameriških televizijskih nanizank Dva moža in pol. "Charlie ve, da ga zunaj čaka delo, zato se že veseli trenutka, ko bo iz klinike izstopil trezen. Ne vemo, koliko časa bo ostal v kliniki, toda za nas je najbolj pomembno, da Charlieju tokrat resnično uspe," je še povedal Burg.

Že leta v navzkrižju z zakonom
36-urna divja zabava z oblico mamil in alkohola, zaradi katere so Sheena sprejeli v bolnišnico, je sicer le zadnja v vrsti epizod, s katerimi sin igralca Martina Sheena šokira javnost. Februarja lani se je podobno kot tokrat odločil za rehabilitacijo, potem ko je bil obtožen napada na svojo ženo, ki ji je za božič grozil z nožem. Zaradi mamil, nasilja in prostitutk se je sicer Sheen tudi v letih in desetletjih pred tem večkrat znašel v navzkrižju z zakonom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.