Magazin > VIP
41 ogledov

Bo Tiger zaradi Lindsey ob otroka?

Tiger Woods, Elin Nordegren EPA
Elin Nordegren grozi, da bo Tigerju poskušala odvzeti skrbništvo.

Če gre verjeti najnovejšim govoricam, bo Tiger Woods zaradi svoje nove zveze ob skrbništvo nad hčerko in sinom. Njegova bivša žena Elin Nordegren se je namreč močno ujezila, ker je Tigerjeva nova življenjska sopotnica, Lindsey Vonn, svojo zvezo z golfistom primerjala z zakonom. "Čisto je bila iz sebe. Tigerju je rekla, da želi polno skrbništvo nad otrokoma,“ je reviji National Enquirer izdal vir.

Elin je bila najprej prepričana, da zveza med smučarko in njenim nekdanjim nezvestim možem ne bo dolgo trajala. Svetlolasa lepotica je zdaj spoznala, da se je motila. Prepričana je tudi, da otroka oba izkoriščata za svojo pozitivno promocijo, četudi ji je moral Woods ob ločitvi obljubiti, da se Lindsey otrokoma ne bo približala – vsaj v javnosti ne. Obljube ni držal.

Tiger naj bi se Eline grožnje hudo prestrašil. Lindsey je zabrusil, da bo zaradi njenih nepremišljenih besed ob človeka, ki mu na tem svetu pomenita največ. Smučarka naj bi mu poskušala razložiti, zakaj je njuno ljubezen primerjala z zakonsko zvezo, a Woods je ni hotel poslušati. Rekel ji je, da je zveze konec, če se že zdaj vidi v vlogi nove žene.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.