Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Bo Tilna odnesla burja?

Tilen Deško POP-TV-2
Tilna si tako sotekmovalci kot gostje ne želijo v Gostilni.

Tekmovalci šova so včeraj največ nominacij namenili tistemu, za katerega mislijo, da je v kuhinji naredil največ napak. Tako si je kar pet nominacij prislužil Tilen, ki so mu očitali raztresenost in povzročanje zmede v kuhinji.

Nad Tilnom niso bili navdušeni niti gostje, ki so že prejšnji teden zavračali njegove jedi, včeraj pa so mu na steklo kuhinje napisali, naj ga burja odnese nazaj na Primorsko. Vodja rdečih je ob tem le zamahnil z roko, saj je prepričan, da slabo delajo črni, da je Irena paničarka, ki si zasluži nominacije, medtem ko ima o svojem delu v kuhinji zelo visoko mnenje.

Koga bo torej Tilen danes postavil na vroči stol? Bo to Irena, nad katero se je pritoževal: "Kok ta p*** žere živce." Bo Tilna res odnesla burja ali ga bodo rešili nekateri gledalci, ki menijo, da je Primorec najbolj simpatičen tekmovalec šova in da bi bil šov brez njega dolgočasen? Tilen vsekakor ve, kako pridobiti pozornost – se še spomnite, kako je v oddaji zasnubil svoje dekle?

Komentarjev 6
  • Oxxo 18:27 28.oktober 2013.

    Tilen blefer in kvazi kuhar. Pakiraj kovčke -danes greš domov.

  • primorka 12:48 28.oktober 2013.

    Ni lahko biti vodja ! Pritiski naredijo svoje ! Bodi močen !

  • mijaliza 11:39 28.oktober 2013.

    Žiga mi je šel na živce kot osebnost, ker mu je kar rit rasla če je komu malo podkuril z besedami, ampak v kuhinji je delal pa dobro....Vsi vemo da si je Tilen kupil glasove oboževalk, ker je zaprosil ...prikaži več punco na tv( kot da ni mogel to narediti na bolj romantičen način), pač ženske padamo na čustvene tipe....izkazal se ja pa, da je ta človek samovšečen egoist, ki sploh ne zna delati kot skupinski človek in potem se folk čudi zakaj še ni uspel v gostinstvu? Zato ker tam nihče ne mara individualistov, ki poveličujejo sebe pa še delat ne znajo tako kot je treba. Modelu priporočam da gre delat v McDonald, da se bo naučil timskega dela, tempa in vljudnosti.....