Magazin > VIP
79 ogledov

Bobbi Kristina je klinično mrtva

whitney houston, bobbi kristina Profimedias
Bobbi Kristini, hčerki Whitney Houston, se stanje ni izboljšalo. Delovanje njenih možganov se je znatno zmanjšalo, viri blizu družine pa trdijo, da je klinično mrtva.

Bobbi Kristina, hčerka Whitney Houston, je še vedno v umetni komi, potem ko so jo v soboto nezavestno našli v kopalni kadi.  Vir blizu družine je razkril, da je njeno stanje zelo slabo in da naj bi bila klinično mrtva. "Njeni možgani so bili predolgo brez kisika – ni sposobna, da bi ozdravela," je še povedal vir in dodal, da so zdravniki družini povedali, da je okrevanje mogoče, vendar bi bil to čudež.

21-letnico sicer še vedno umetno vzdržujejo pri življenju, ob strani pa ji stoji tudi njen oče Bobby Brown, ki je v nedeljo stopil v javnost in prosil za mir, ljubezen in podporo, ki ju Bobbi Kristina in njegova družina trenutno najbolj potrebujejo.

 

Komentarjev 2
  • URIAH HEEP 08:48 02.februar 2015.

    Nazadnje so jo našli v isti banji v skoraj enakem stanju dan pred smrtjo matere v isti banji.Medtem ko so Whitney "žrtvovali" luciferju, da je eden njenih bližnjih ohranil oz začel svoj materilani status je medtem v hiši potekala divja zabava...

  • mima-šiš 08:28 02.februar 2015.

    Droga. Ce imas od vedno polno rit vsega, potem se ti dogajajo krivice v zivljenju kot so npr prevroca kava, na podelitvi Grammijev je morala sedet v zadnjih vrstah in podobno. Lajf je biach. A ne. Skregana z belim kruhom bi rekli siromaki.