Magazin > VIP
47 ogledov

Bobbi Kristina vpletena v prometno nesrečo

bobbi kristina FameFlynet
Bobbi Kristina Brown naj bi bila štiri dni pred usodno soboto, ko so jo nezavestno našli v kopalni kadi, vpletena v prometno nesrečo.

Bobbi je 27. januarja izgubila nadzor nad svojim vozilom, zapeljala na nasprotni vozni pas in trčila v nasproti vozeče vozilo. V nesreči sta bila poškodovana voznik in potnik v Bobbijinem avtu.

Le štiri dni pozneje so hčerko pokojne Whitney Houston našli nezavestno v kopalni kadi. Nicka Gordona, Bobbijinega partnerja, naj bi sicer preiskovala policija, saj so na Bobbijinem telesu našli poškodbe, ki si jih ne znajo razložiti. Policija je potrdila, da preiskuje sume kaznivega dejanja, verjetno tudi zaradi pričanja sosede, ki je en teden pred usodno soboto prijavila družinski spor pri Brownovih.

Kot poročajo mediji, Gordona že lep čas ni bilo v bolnišnici, v kateri leži 21-letnica. Menda ga Bobby Brown, zvezdničin oče, ne želi videti v bližini hčerke. Ko je bil nazadnje pri njej, je izbruhnil prepir, ki se je končal s prerivanjem s policijo. Bobbijina teta Pat Houston je celo deosegla, da je bila proti Gordonu izrečena prepoved približevanja.

Gordon je do tega trenutka molčal, sedaj pa se je njegov odvetnik obrnil na javnost. Zavrnil je govorice, da si bo po pravni poti priboril pravico do vstopa v Bobbijino bolniško sobo. "Njegova edina skrb je okrevanje Bobbi Kristine. Zanjo moli in upa, da bosta kmalu spet združena,“ je še povedal njegov zastopnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.