Magazin > VIP
39 ogledov

Bobnar Blink 182 prijatelje prosil, da ga ubijejo

Travis Baker je hotel pokazati, kako pogumen je. Žurnal24 main
Bobnar priljubljene rock skupine Blink 182, Travis Baker, je pojasnil, da je prijateljem ponudil kar milijon dolarjev, da bi ga ubili.

Septembra 2008 je bil priljubljeni bobnar Blink 182Travis Baker (39), namreč vpleten v letalsko nesrečo, ki mu je po kar 65 odstotkih telesa pustila invazivne opekline. Letalo je kmalu po vzletu padlo dol in štirje od šestih potnikov so bili na mestu mrtvi. Peti je bil DJ AM, ki je potoval z Barkerjem in preživel nesrečo, a umrl leto kasneje zaradi previsokega odmerka drog, ko je kombiniral kokain in tablete na recept, ki so mu bile predpisane po letalski nesreči. 

Prijatelje prosil, da končajo njegovo življenje

Barker je po poročanju tujih medijev v bolnici preživel štiri mesece in imel kar 27 operacij. Mediju ABC News je razkril, kako je prijatelje prosil, da končajo njegovo življenje: "Klical sem svoje prijatelje in rekel 'Veste kaj, položil bom milijon dolarjev na katerikoli bančni račun'.“ Dejavnik, ki ga je kljub vsemu ohranjal v umirjenem stanju, pa sta bila njegova otroka, sin London in hčer Albama.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.