Magazin > VIP
44 ogledov

Bodo Giuliano Rancic odpustili?

zendaya Profimedias
Giuliana Rancic je šla s komentarjem na račun Zendayine pričeske na podelitvi oskarjev predaleč. Po poročanju medijev, naj bi ostali voditelji oddaje od televizijske postaje zahtevali, da jo odpustijo.

Komentatorji modne policije so znani po svojem ostrem jeziku, kljub temu so besede Giuliane Rancic na račun Zendayjine pričeske marsikoga presenetile, mlado zvezdnico pa užalile.

Ranciceva je namreč izjavila, da so njeni lasje videti, kot bi dišali "po olju pačulije in marihuani“. Zendaya se je na komentar odzvala na družbenih omrežjih. "Med duhovitostjo in nespoštljivostjo je tanka črta. /.../ Ponavadi se na komentarje ne odzivam, nekaterih pa ne morem spregledati. /.../,“ je zapisala 18-letnica in Giulianine besede označila za žaljive.

Kelly Osbourne, ki prav tako sedi v žiriji Modne policije, se je na kritike javnosti takoj odzvala. Povedala je, da ta rasističen komentar ni prišel iz njenih ust in da bo javnosti povedala, kaj si o tem zares misli, če vse vpletene strani v roku 24 ur zadeve ne popravijo.

Ranciceva se je medtem že opravičila, kljub temu pa naj bi bili njeni sokomentatorji nanjo več kot besni. "Z njo ne želijo več sodelovati. Upajo, da jo bodo vrgli s televizije in ne le iz oddaje,“ je povedal vir.

Odgovorni televizijske mreže E! so zaradi Giuliane že v preteklost prejeli več pritožb, a ne zaradi njenega dela, temveč zaradi njene suhljate postave. Nekateri so zagrozili, da postaje ne bodo več gledali, če bo Giuliana ostala na voditeljskem stolčku. "Televizijska mreža ne odobrava nobene oblike rasizma. Zavedajo se, da njihov sloves visi na nitki,“ je še dodal vir.

Giuliana se na govorice še ni odzvala, so pa se oglasili odgovorni E!. Pravijo, da Ranciceva še vedno uživa njihovo podporo.

Komentarjev 1
  • Skippy 14:11 26.februar 2015.

    Zakaj se nihče nikoli ne pritoži čez debele ljudi? Čez suhe imajo vsi kaj za povedati.