Magazin > VIP
19 ogledov

Bodo končno našli morilca Sofijinega brata?

Sofia Vergara FameFlynet
Brutalni umor brata Sofie Vergara je že več kot desetletje nerešena skrivnost, zdaj pa so končno našli nove dokaze. Zasebni detektiv pravi, da bi lahko končno našli morilca.

Rafael Jose Vergara je bil star komaj 26 let, ko so ga neznanci ubilii v družinskem domu v Kolumbiji. Starejšega brata igralke Sofie Vergara so ustrelili dvakrat od blizu, metka pa sta zadela njegovo glavo in vrat. Sofia je bila takrat stara 24 let, dnevi po tem pa so bili po njenih besedah "prava nočna mora". Njeno srce je zaradi tega še danes strto, pravi.

Šestnajst let pozneje pa se zvezdnica lahko končno veseli zaključka, saj naj bi zasebni detektiv spodbujal policijo, naj znova odpre primer in začne novo preiskavo, saj je našel nove dokaze o umoru. "Čas je, da policija spet odpre primer, da bo Sofia lahko končno dosegla pravico za umor svojega brata," je za ameriško revijo Enquirer povedal detektiv Marcos Rubio in dodal, da si Sofia zasluži vedeti, kdo je končal njegovo življenje. "Ugotovil sem, da obstajajo priče, ki se v času umoru niso upale spregovoriti ali pa so jih izsiljevali," je pojasnil detektiv.

O tem, kdo stoji za umorom, se šepeta že leta, pravi Rubio in dodaja, da je zdaj končno napočil čas, da družina izve resnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.