Magazin > VIP
109 ogledov

Bodo odprli preiskavo smrti igralke Brittany Murphy?

Brittany Murphy Žurnal24 main
Pojavile so se govorice, da bodo smrt igralke Brittany Murphy, ki je dočakala le 32 let, spet vzeli pod drobnogled.

Igralka Brittany Murphy je umrla leta 2009. V kopalnici jo je našla njena mama, ki tako kot njen oče ne verjame, da je bila za njuno hčer usodna pljučnica. V poročilu mrliškega oglednika je poleg tega pisalo, da v njenem telesu niso našli sledi drog ali alkohola, so pa našli sledi nekaterih zdravil. Njena smrt je bila po besedah patologa "nesreča, ki pa bi jo lahko preprečili“. Brittany naj bi imela namreč tudi anemijo in sladkorno bolezen, zaradi katere je bila hospitalizirana. Deset dni pred smrtjo je imela tudi težave z dihanjem in bolečine v trebuhu, je še pisalo v poročilu.

Pet mesecev pozneje je zaradi pljučnice umrl tudi igralkin mož Simon Mojack. Naključje? Zvezdničin oče meni, da sta bila umorjena. Najel je neodvisen laboratorij, ki je testiral igralkine lase in v njenem telesu odkril "nenormalno visoke količine šestih težkih kovin“.

Preiskave po besedah asistenta losangeleškega mrliškega oglednika kljub temu ne bodo odprli. "Trenutno nimamo novih dokazov, zaradi katerih bi preiskavo znova odprli. Če bi se pojavili ali pa bi se nam nekdo oglasil, bi ga preusmerili na policijo," se je odzval na nedavni članek E!, v katerem so namignili, da mrliški oglednik menda ne izključuje možnosti nove preiskave, in dodal: "Po pravici povedano, za novo preiskavo bi potrebovali priznanje. Nekaj, kar bi nekoga povezalo z njeno smrtjo." Povedal je tudi, da niso našli dokazov, ki bi potrdili očetovo domnevo, da je bila Brittany zastrupljena.

Komentarjev 1
  • primoz.g 21:40 29.marec 2016.

    umrla je na ŽALOST od preveč plesni in tudi naši upokojenci imajo isto usodo na žalost