Magazin > VIP
3 ogledov

Boginja Afrodita toži Hugha Hefnerja

"Boginja Afrodita" želi Hefa olajšati za tri milijarde dolarjev. Žurnal24 main
Hughu Hefnerju grozi tožba, vredna kar tri milijarde dolarjev. Tako visok znesek za duševne bolečine zahteva ženska, ki trdi, da je reinkarnacija grške boginje Afrodite.
Sheri Allred, ki trdi, da v sebi nosi duha grške boginje lepote, je proti Playboyevemu mogotcu vložila tožbo za kar tri milijarde dolarjev. Hefner naj bi bil po njenem mnenju član pedofilske organizacije, ki Sheri nadleguje že od njenega petega leta.

V izjavi, ki jo je podala na losangeleskem sodišču, je "reinkarnirana boginja“ zapisala: "Od gospoda Hefnerja zahtevam odškodnino, vredno tri milijarde dolarjev, zaradi zlorabe v otroštvu.“ Sheri ob tem dodaja, da jo Hef zasleduje že skoraj vse življenje. "Ko sem bila stara pet let, se je priplazil pod mojo posteljo, me zgrabil za roko in ustrahoval.“

Samooklicana reinkarnirana Afrodita med drugim trdi, da se zaradi Hefa ni mogla posvečati življenju z grškimi bogovi ter, da mora za to plačati.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.