Magazin > VIP
31 ogledov

Bogračfest s Suzano in Urško

Urška Čepin, Suzana Jakšič, Bogračfest
1/5
Žurnal24 main
Suzana Jakšič in Urška Čepin sta se to soboto kot gostji udeležili soboškega Bogračfesta. Okusili sta vse tekmovalne jedi, pa čeprav je ena od njiju vegetarijanka, druga pa na vege dieti.

Očitno je soboški Bogračfest na udeleženko resničnostnih šovov Suzano Jakšič naredil zelo dober vtis (pa tudi ona nanje), saj se ga je kot gostja udeležila tudi letos.

Lani so poleg nje povabili še takrat sveže poročena pornoigralko La Toyo in Arturja Šterna, letos pa se ji je pridružila novopečena vremenarka in starleta Urška Čepin.

V kuhanju te prekmurske specialitete nad ognjem se je med seboj pomerilo 50 ekip, vsaka s svojim receptom.

"Z Urško sva poskušali vse bograče, čeprav je ena vegetarijanka, druga pa na vege dieti, in seveda tudi domača vina. Ljudje so se navdušeno slikali z nama in naju spraševali o najinih izkušnjah z resničnostnih šovov ter seveda Urško o zadnji pokojninski reklamni aferi. Na koncu sva podelili nagrade vsem udeleženim in zmagovalcu," nam je povedala Suzana in dodala, da se v našo najbolj vzhodno pokrajino zelo rada vrača.

Program prireditve je povezoval humorist Geza Farkaš. Zvečer pa so si obiskovalci lahko ogledali še predstavo Kursađije.

Za prijetno druženje se je Suzana, ki je, če niste vedeli, napol Prekmurka, zahvalila tudi svojim prijateljem na Facebooku. "...Hvala Prekmurcem za lep sprejem, zabavo, jedačo in pijačo ... lahko noč, Slovenija ...;)," je še isti večer zapisala na svoj zid.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.