Magazin > VIP
25 ogledov

Boj za truplo

Gary z mamo in očetom. Žurnal24 main
Ta vikend bi morali pokopati komedijanta Garyja Colemana, a se je med igralčevo bivšo ženo Shannon Price in njegovimi starši vnel boj za njegovo truplo.

Ker se je Coleman od soproge ločil leta 2008, truplo in nepremičnina po zakonu pripadata njegovim staršem. S tem pa se ne strinja Pricova, ki pravi, da Colemanova kar 21 let nista imela nobenega stika s svojim sinom.

"Colemanova se ne želita prepirati. Svojega sina želita prepeljati domov. Slišala sta govorice in ne razumeta, zakaj je toliko ljudi, ki so Garyja poznali, tako skrivnostnih. Status ločitve, oporoka – vse to so zadeve, s katerimi se mora njegova družina nujno spopasti. Z zapuščinsko obravnavo se bo vse uredilo tako, kot je treba," je družina zapisala v sporočilu za javnost.

Odvetnik Pricove je takoj udaril nazaj: "Jasno je, da bi Gary želel, da ga zastopa Shannon. Tako, kot je to želel v bolnišnici, kjer svojih staršev ni niti omenil. Gary je podpisal izjavo, s katero je Shannon dal proste roke. Tudi v kritičnih časih je želel, da odgovornost zanj prevzame oseba, ki ji je rekel žena. Čeprav sta bila ločena, sta bila še vedno skupaj. Ločitev je bila zanju le kos papirja."

Spomnimo. Pricova je lahko, kljub temu, da z igralcem nista bila več poročena, odločila, kdaj ga odklopijo od aparatur, ki so ga vzdrževale pri življenju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.