Magazin > VIP
4982 ogledov

Bojan iz Kmetije razkriva, kako hudo je bilo v resnici

kmetija_2019, bojan Voyo
"Produkcija je negirala samo sebe.“

Eden od kandidatov, ki so že morali zapustiti šov Kmetija, je tudi Bojan, ki je svoje mesto odstopil Tanji. Kot smo poročali, sta se morala Bojan in Rene za mesti na posestvu v areni pomeriti s Tanjo in Damjano. Zmagala sta, a Bojan se je kljub temu odločil za odhod. Za naš medij je razložil, zakaj.

"Mesta ji nisem odstopil, ker bi mi tako zelo prirasla k srcu, ampak ker je neutolažljivo jokala, kot bi ji nekdo umrl. Tako kot tudi vsi ostali. Ob prihodu v kočo v gozdu smo dobili pismo, v katerem je pisalo, da smo odpadniki dolžni spoštovati pravila in opravljati skrite naloge. Če bomo to spoštovali in opravljali naloge, si bomo priborili mesta na posestvu. V zadnjem pismu, ki nam je bilo namenjeno, pa je pisalo, da si nekateri, ker so slabo opravljali naloge, ne zaslužijo mesta na posestvu. Edini, ki je opravil skrito nalogo, sem bil jaz, zato sem pričakoval nagrado – tedensko imuniteto ali morda mesto glave družine. Nekaj konkretnega in ne čevapčičev,“ je povedal Bojan in razkril, kako slabo so odpadniki živeli v gozdu. "Takrat, ko smo dobili čevapčiče, smo jih morali v dveh dneh pojesti, saj za nas ni bilo hladilnika. Razmere so bile katastrofalne. Ni bilo elektrike, tekoče vode, na dan smo štiri osebe dobile 19,8 litra pitne vode. Kot je meni znano, potrebuje človek na dan 3 litre vode, s tistim, kar je ostalo, se pa ne moreš umiti, opraviti osebne higiene, oprati posode itd. Počutil sem se diskriminiranega. Tudi hrane nismo imeli. Za dvajset dni nam je televizija dala 2 kilograma moke, en liter olja in kisa, 4 paštete, tri mesne narezke, kilogram riža, pol kilograma makaronov, pol kilograma špagetov, en WC papir, milo … Žal mi je, da je produkcija naredila to, kar je. Negirala samo sebe, češ da boš prišel na posestvo, če narediš nalogo.“ Bojan tudi pravi, da nad šovom ni bil razočaran, se mu je pa zdelo neumno, da je vsak teden izpadel en kandidat, tisti teden, ko je on odšel, pa sta morala domov kar dva. “Takrat sem si rekel, tole zame ni šov. Hvala lepa in adijo.“

V šovu je shujšal za 12 kilogramov. "Res je, da sem se sam odločil, da tri dni ne bom jedel, ker nisem hotel jesti ukradene hrane. Iz principa, ker so mi očitali, da tudi jaz jem ukradeno hrano. Ko sem prišel s tlake, sem videl pokradene stvari in sem vprašal, kje so to dobili. Takrat so se spravili name in se mi zlagali, da so zmagali v kmečkih igrah in da gre za nagrado. Iz mene se ne bodo norcev delali. To sem jim povedal, nakar so mi očitali, da jem ukradeno hrano.“ Bojan pravi, da so ostali odpadniki krivi, da se niso razumeli. "Težava je bila v tem, da sem vse, kar smo imeli, naredil jaz, na primer korito za zbiranje vode. Ta voda bi bila dobra za umivanje nog, za prekuhavanje pribora, a so to vodo raje zlivali stran. Takrat sem jim tudi povedal, da delajo napako in da se norčujejo. Pa taktiko so imeli... Očitno sem bil premočen člen.“

Bojan šov še vedno spremlja. Pravi, da ga motijo odnosi, saj ni nobenega spoštovanja – ne do dela in ne do soljudi. "Padel sem v otroški vrtec, njihovih igric pa se nisem hotel igrati,“ za konec še pravi nekdanji kandidat.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.