Magazin > VIP
29 ogledov

Boji se prekletstva

Athina Onassis bi se najraje znebila vsega premoženja. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Athina Onassis bi najraje zažgala ves denar, ki ga ima. Kot pravi, je nad njeno družino priklical le nesrečo in žalost.

 

Athina Onassis je že pred časom prodala veliko nakita, ki ga je podedovala od svoje matere Christine. Zdaj naj bi bogata dedinja prodala še svoja posestva po Grčiji in v St. Moritzu. Bogastvo namreč po njenih besedah prinaša le nesrečo.

Njeni predniki so bili sicer res bajno bogati, niso pa bili rojeni pod srečno zvezdo. Govorilo se je celo o prekletstvu družine Onassis. Athinin ded Aristotel Onassis je bil svetovno znan ladjar, ki ga je doletela ena največjih tragedij, ki lahko doleti človeka – pokopal je oba svoja otroka in ženo. Njegova hči Christina je umrla stara 37 let. Njena smrt je še vedno skrivnost. Eni pravijo, da si je zaradi nesrečne ljubezni vzela življenje, drugi, da so jo zastrupili. Njen brat Alexander je umrl pri 24 letih v nesreči helikopterja, njena mati, Athinina babica, pa se je ubila. Dočakala je le 48 let.

Kaj točno bo Athina storila z denarjem, še ni znano. Ker se ukvarja z dobrodelnostjo, vodi celo lastno organizacijo, bo zajeten kupček verjetno namenila še nesrečnejšim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.